هشدار استاندار آذربایجان شرقی:
استاندار آذربایجان شرقی طرح پایش اعتیاد در واحدهای تولیدی و جامعه کارگری استان را اقدام ارزشمندی دانست و گفت: نتایج این طرح نشان داد که برخلاف آن‌چه تصور می‌شود اعتیاد مخصوص بیکاران نیست و کارگران و نیروی انسانی بخش تولید نیز هدف دشمنان قرار دارند.
کد خبر: ۲۴۸۳۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۴ 19 June 2016
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که حساسیت نسبت به پیامدهای اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر نباید کمرنگ شود، افزود: موفقیت‌های بزرگ در عرصه مبارزه با مواد مخدر نباید مسوولان را از ادامه این راه غافل کند.

دکتر اسماعیل جبارزاده در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار داشت: اگر امروز از یک وضعیت اسفبار به یک وضعیت مطلوب در زمینه اعتیاد رسیده‌ایم و آذربایجان شرقی به عنوان استانی بدون معتاد متجاهر شناخته می‌شود نتیجه تلاش صادقانه و خالصانه همه دست‌اندرکاران امر است.

وی افزود: البته این موفقیت‌های بزرگ نباید مسوولان را از ادامه راه غافل کند، چرا که هنوز کارهای بزرگی مانده است که باید انجام دهیم.

جبارزاده با بیان این که ماموریت در عرصه مبارزه با اعتیاد رفته‌رفته سنگین‌تر می‌شود، افزود: جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح شهرها اگرچه کار بزرگی بود، اما شاید دم‌دست‌ترین و آسان‌ترین کار بود و بعد از این باید به سراغ لایه‌های زیرین جامعه برویم و برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که هیچ خانواده‌ای از گزند اعتیاد در امان نیست، گفت: متاسفانه با تغییر سبک زندگی، بی‌تفاوتی نسبت به فرزندان در خانواده‌ها بیشتر شده است، در حالی که تجدد و مدرن بودن به معنی آزاد گذاشتن فرزندان نیست و این شیوه مدرن شدن هیچ دستاوردی نخواهد داشت.

وی با تاکید بر افزایش اقدامات پیشگیرانه و آگاه‌سازی خانواده‌ها و جوانان نسبت به خطرات اعتیاد، گفت: باید واقعیت‌ها را گفت تا خانواده‌ها گمان نکنند که هیچ خطری آنها را تهدید نمی‌کند، بلکه باید همواره مراقب باشند تا به دام اعتیاد نیفتند.

جبارزاده بر شناسایی علل گرایش جوانان به مواد مخدر تاکید کرد و گفت: مراکز علمی و تحقیقاتی باید در این زمینه کار کنند تا نسبت به مقابله با گرایش جوانان به مواد مخدر برنامه داشته باشیم، چرا که تنها مقابله با عرضه و تقاضا کافی نیست.

استاندار آذربایجان شرقی طرح پایش اعتیاد در واحدهای تولیدی و جامعه کارگری استان را اقدام ارزشمندی دانست و گفت: نتایج این طرح نشان داد که برخلاف آن‌چه تصور می‌شود اعتیاد مخصوص بیکاران نیست و کارگران و نیروی انسانی بخش تولید نیز هدف دشمنان قرار دارند.

وی با تاکید بر پایش مداوم جوامع مختلف در خصوص اعتیاد، گفت: لازم است تیمی علمی و تخصصی در این زمینه تشکیل شود که قطعا نتیجه تلاش این تیم می‌تواند در برنامه‌ریزی برای مبارزه با اعتیاد راهگشا باشد.

جبارزاده از برگزاری المپیاد ورزشی بهبودیافتگان از اعتیاد نیز ابراز خرسندی کرد و گفت: برگزاری این المپیاد خبر امیدوارکننده و خوشحال‌کننده‌ای بود.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با قدردانی از دست‌اندرکاران راه‌اندازی و اداره مرکز ماده 16 استان، با اشاره به وجود دغدغه تامین هزینه‌ها و تداوم فعالیت این مرکز، بر واگذاری امور اجرایی آن به شهرداری تبریز تاکید کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: تاکنون 1100 نفر از معتادان در مرکز ماده 16 پذیرش شده‌اند که 800 نفر پس از بهبودی به آغوش جامعه بازگشته‌اند.

سردار محمدعلی نصرتی افزود: در دو ماهه نخست سال جاری 128 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف و ضبط شده و در این مدت چهار هزار و 740 نفر قاچاقچی، توزیع‌کننده، حمل‌کننده و معتاد متجاهر در استان شناسایی و دستگیر شده‌اند.

وی با اشاره به متلاشی کردن سه باند مهم تهیه و توزیع مواد مخدر در استان، گفت: در سال جاری هیچ کارگاه تولیدی مواد محرک صنعتی مثل شیشه کشف نشده که نشان‌دهنده عدم فعالیت تولیدکنندگان این مواد در استان است.

در پایان این نشست از تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد مخدر و جمعی از مسوولان دستگاه‌های اجرایی، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی استان و همچنین تعدادی از خیران و خبرنگاران فعال در این عرصه قدردانی شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :