مدیرعامل موسسه عاشورا خبر داد
مدیرعامل موسسه عاشورا از افتتاح کارخانه تولید آهن اسفنجی واحد فولاد میانه طی هفته آینده با حضور معاون اول رئیس جمهور خبر داد و گفت: ۹ پروژه نیز در اردبیل، قزوین و آذربایجان‌شرقی توسط این موسسه در دست اجراست.
کد خبر: ۴۹۳۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲ 13 September 2017
 سیروس محمدزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: امید است راهرو صدیق آن بزرگواران در عرصه‌های جهادی باشیم.

وی با بیان اینکه قرارگاه خاتم‌الانبیاء و موسسات وابسته به آن در راستای انجام رسالت خود سه هدف اصلی را دنبال می‌کند، افزود: با احداث پروژه‌های اولویت‌دار تلاش داریم به نحو شایسته کار خود را به سرانجام رسانیم تا کشور از حالت رکود توسعه به حالت توسعه پیشرفت یافته و رشد اقتصادی و توسعه پایدار تبدیل شود.

مدیرعامل موسسه عاشورا افزود: اگر در همین اولویت اول موفق باشیم قطعاً در بخش رشد اقتصادی موفق خواهیم بود و به‌تبع آن محرومیت‌زدایی از چهره کشور زدوده خواهد شد.

محمدزاده دومین هدف قرارگاه را آموزش و تربیت نیروهای تحصیل کرده اعلام کرد و گفت: در تلاش ایجاد محیط امن و تخصصی در قرارگاه برای رشد کشور هستیم و در جذب نیروهای جدید تمام افراد آموزش‌های لازم را دیده‌اند.

وی اضافه کرد: آماده بودن و به‌روز بودن در موضوع تجهیزات و دانش سومین رسالت قرارگاه است که بر اساس تدابیر فرماندهی قرارگاه در حال اجرا و پیگیری است.

مدیرعامل موسسه عاشورا با اشاره به اینکه این موسسه یکی از موسسات قدیمی و با تجربه قرارگاه در شمال‌غرب بوده و توانسته بالغ بر۱۳۰ پروژه عمرانی در سطح ملی و استانی را به اتمام رساند، افزود: موسسه عاشورا کارنامه خوبی در در قرارگاه دارد که از آنها می‌توان به سد سبلان، گازرسانی خط هفتم اشاره کرد.

وی دو گرایش فعال صنعتی و راندمانی صنعت فولاد را مورد اشاره قرار داد و افزود: در حال حاضر موسسه با ۹ پروژه در اردبیل، قزوین و آذربایجان‌شرقی فعالیت می‌کند.

محمدزاده یکی دیگر از پروژه‌های مهم موسسه عاشوارا را پروژه واحد احیای فولاد میانه مطرح کرد و گفت: بعد از کلی تلاش و کوشش در موسسه عاشورا،کارفرما و مشاور پروژه از دوازدهم شهریورماه سال‌جاری به چرخه تولید وارد شده است.

وی با بیان اینکه پروژه‌های هشت‌گانه‌ای براساس مصوبه کارفرما و دولت برای ارتقای ظرفیت فولادی کشور ابلاغ شده است، بیان کرد: نکته قابل توجه در فناوری پروژه احیای فولاد وجود دارد، ایجاد یک فناوری بهینه شده خارجی به نام ایرانی است که قبلاً در کشورهای صنعتی اجرا شده است.

مدیرعامل موسسه عاشورا با تاکید به اینکه احیای پروژه آهن اسفنجی در ایران بومی‌سازی شده و انرژی مصرفی واحد احیای میانه از ذخایر خدادادی و گاز طبیعی است، ابراز کرد: در سایر مناطق از انرژی‌هایی که آلودگی در محیط زیست ایجاد می‌کنند، استفاده می‌شود که در میانه با به  کار بردن، از آلودگی محیط زیست جلوگیری نیز می‌شود.

وی در خصوص دستاوردهای این پروژه گفت: با توجه به اینکه ۷۰ درصد پروژه‌های صنعتی تجهیزاتی بوده و  فقط ۳۰ درصد مهندسی است، از این رو با جذب نیروهای متخصص دستاوردهای عظیمی را کسب کرده‌ایم.

محمدزاده تصریح کرد: براساس وعده مجموعه قرارگاه و تعهد در سال اقدام و عمل برای تحقق به این شعار، بیشتر در حوزه صنعت و براساس تدابیر فرماندهی عمل کرده و تمام پروژه‌ها در این راستا را جزو پروژه‌های هدف قرار دادیم. 

وی اضافه کرد: موسسه عاشورا سه پروژه هدف خود را به بهره‌برداری رسانده که یکی از آنها سد «کلقان» بوده است که احداث و بهره‌برداری به موقع از آن باعث جلوگیری از سیلاب و خسارت در منطقه بستان‌آباد و هشترود شد.

مدیرعامل موسسه عاشورا خاطرنشان کرد: فولاد میانه نیز یکی از پروژه‌های هدف قرارگاه خاتم‌الانبیاء بود که توانست تولید و اشتغال مجموعه را در سریع‌ترین زمان نتیجه دهد که بیش از ۳۰۰ نفر فعال در آن هستند.

وی با تاکید به اینکه هر جا حرف از پیشرفت و توسعه باشد، وجود صنعت و فولاد در آن نمایان است، اذعان داشت: یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی یک کشور وجود صنعت فولاد در آن است.

محمدزاده یادآور شد: این پروژه که خیلی‌ها نگران از عدم نتیجه‌دهی آن بودند در هفته آتی توسط معاون اول ریاست جمهوری مورد بهره‌برداری قرار خواهد یافت.

وی در تشریح فعالیت کارخانه تولید اسفنجی واحد فولاد میانه بیان کرد: احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی و حمل مواد طرح فولاد میانه در راستای قانون برنامه سوم و چهارم توسعه در بخش صنایع معدنی و در راستای افزایش ظرفیت تولید فولاد کشور به ۱۰ میلیون تن در سال، طرح فولاد میانه با ظرفیت تولید 800 هزار تن آهن اسفنجی در سال در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار به عنوان یکی از طرح‌های هشت‌گانه طراحی و با تکمیل چرخه تولید واحدهای ذوب و ریخته‌گری به ظرفیت 711 هزار تن در سال، خوراک مورد نیاز واحد نورد شرکت فولاد آذربایجان را تامین خواهد کرد.

محمدزاده افزود: موقعیت جغرافیایی طرح فولاد میانه در ۳ کیلومتری جنوب‌شرقی میانه در ارتفاع ۱۱۱۰ متری از سطح دریا و در منطقه شمال‌غربی کوه‌های «قافلان کوه» قرار دارد.

وی در پایان به پروژه‌های دیگر از جمله آزادراه مراغه - هشترود، راه‌باند اردبیل با ۱۸ کیلومتر، پروژه تونل ۷ کیلومتری در الموت  قزوین، پروژه‌‌های دیگر در تبریز و اتوبان ولایت اشاره کرد./فارس

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :