مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمانشاه در گفتگو با تابناک:

کرمانشاهیان تلفات مشکوک و احتمالی حیات وحش را اطلاع دهند

کرمانشاهیان تلفات مشکوک و احتمالی حیات وحش را اطلاع دهند
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: کرمانشاهیان تلفات مشکوک و احتمالی حیات وحش را به دامپزشکی یا محیط زیست این استان اطلاع دهند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه:

بازدید ارزیاب یونسکو از کاروانسرای بیستون

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از بازدید ارزیاب یونسکو از کاروانسرای تاریخی بیستون خبر داد.
معاون میراث فرهنگی کرمانشاه:

ترک‌های گنبد "ویس قرنی" قدیمی است/ خطری متوجه بنا نیست

معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: ترک های روی گنبد بنای تاریخی ویس قرنی قدیمی است و خطری را متوجه بنا نمی کند.
سرپرست میراث فرهنگی کرمانشاه در گفتگو با تابناک خبر داد؛

امهال وام بانکی برخی از تاسیسات گردشگری کرمانشاه در پی شیوع کرونا

امهال وام بانکی برخی از تاسیسات گردشگری کرمانشاه در پی شیوع کرونا
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از امهال وام بانکی برخی از تاسیسات گردشگری این استان در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.

افتتاح بزرگترین کارگاه متمرکز فرش دستباف استان کرمانشاه در گهواره

افتتاح بزرگترین کارگاه متمرکز فرش دستباف استان کرمانشاه در گهواره
بزرگترین کارگاه متمرکز فرش دستباف استان کرمانشاه در بخش گهواره توسط دکتر باباخانی معاون استاندار افتتاح و به بهره‌برداری رسید

جای خالی تاق بستان در فهرست جهانی یونسکو

مجموعه تاق بستان یکی از بی نظیرترین سایت های تاریخی ایران است که ویژگی‌های منحصر بفرد آن باعث شده تا از حدود دو دهه پیش به عنوان یکی از کاندیداهای ثبت جهانی شدن مطرح شود.

تایید پرونده ثبت جهانی منطقه فرهنگی و تاریخی اورامانات در کمتر از سه دقیقه در اجلاس سالیانه مجمع کمیته میراث جهانی یونسکو/وفاق ملی اولین خروجی ثبت جهانی اورامانات

تایید پرونده ثبت جهانی منطقه فرهنگی و تاریخی اورامانات در کمتر از سه دقیقه در  اجلاس سالیانه مجمع کمیته میراث جهانی یونسکو/وفاق ملی اولین خروجی ثبت جهانی اورامانات
سرپرست اداره میراث فرهنگی کرمانشاه از ثبت جهانی اورامانات در سه دقیقه در اجلاس چین خبرداد و گفت:اولین خروجی ثبت جهانی اورامانات تعامل سازنده بین استان های کرمانشاه و کردستان در جهت توسعه منطقه و وفاق ملی است.
مجتبی بیاتی در گفتگو با تابناک:

افزایش قیمت بلیت هواپیما قانونی نیست

افزایش قیمت بلیت هواپیما قانونی نیست
مدیر کل فرودگاه‌های استان کرمانشاه گفت:دستورالعملی مبنی بر افزایش قیمت بلیت به ما ابلاغ نشده است.

شمارش معکوس برای برپایی یک جشن ملی!

اورامانات منطقه‌ای زیبا، تاریخی، بکر و دست نخورده، با ویژگی‌های منحصربفرد در غرب ایران و بین دو استان کرمانشاه و کردستان می‌باشد که بخش کوچکی از آن نیز در کشور عراق واقع شده است.منطقه‌ای که گردشگران آن را بهشتی زمینی می‌دانند. منطقه‌ای با روستا‌هایی بی نظیر چسبیده به دامنه کوه‌ها و قله‌های پربرف، جنگل‌های انبوه، دره‌های سرسبز، خانه‌های سنگی و پلکانی و از همه مهمتر مردمانی مهربان و میهمان نواز با گویش هورامی.

"تاق گرا" صاحب ورودی شد

کرمانشاه مدیر پایگاه محور تاریخی ساسانی کرمانشاه از احداث فضای ورودی برای بنای تاریخی تاق گرا خبر داد.
قبلی۲بعدی