برداشت طلای سرخ نی ریز

برداشت زعفران از صد هکتار از زمین‌های زراعی این شهرستان آغاز شده است و تا یک‌ ماه ادامه دارد.
کد خبر: ۱۰۰۹۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶ 14 November 2021

تابناک فارس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی 6 کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: متأسفانه امسال کاهش بارندگی و گرمای هوا در تابستان باعث ضعیف شدن پیازهای زعفران شده که کاهش 60 درصدی عملکرد را به‌دنبال داشته است.

علیرضا بصیری اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود در مجموع 220 کیلوگرم زعفران با متوسط برداشت 2.5 کیلوگرم در هکتار و ارزش اقتصادی حدود 60 میلیارد ریال، از مزارع نی‌ریز برداشت شود که عمده آن در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) واقع شده است.

بصیری تصریح‌ کرد: تولید اقتصادی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن آغاز می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز نبود صنایع بسته‌بندی را یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران دانست.

این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی‌پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

بصیری در خصوص مرغوبیت زعفران گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله به دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن می‌باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار