کاهش ۴.۵ درصدی ابتلا به آنفلوآنزا در آذربایجان‌شرقی/ رفتار ویروس قابل پیش‌بینی نیست!

گروه استان‌ها - مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز از کاهش ۴.۵ درصدی موارد ابتلا به آنفلوآنزا نسبت به دو هفته قبل در استان خبر داد و گفت: افراد علامت‌دار چند روزی در خانه استراحت کنند و در مکان‌های شلوغ حضور پیدا نکنند.
کد خبر: ۱۰۹۲۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴ 12 January 2026

کاهش ۴.۵ درصدی ابتلا به آنفلوآنزا در آذربایجان‌شرقی/ رفتار ویروس قابل پیش‌بینی نیست!

به گزارش خبرنگار تابناک از استان آذربایجان‌شرقی، «سیمین خیاط‌زاده» مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در مورد آخرین بیماری آنفلوآنزا در استان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: در این مدت آمار مراجعه کننده به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی روند کاهشی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه باتوجه به روند کاهش آنفلوآنزا در استان و همچنین کاهش ذخایر خونی، اهداکنندگان از این پس می‌توانند نسبت به اهدای خون اقدام کنند، تاکید کرد: تعطیلی چند روزه مدارس بهترین فرصت است تا دانش‌آموزان و افراد علامت دار در خانه مانده و با شرکت نکردن در دورهمی‌های خانوادگی به سرعت کاهش آنفلوآنزا کمک کنند.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز  با بیان اینکه اکنون فصل تمام سرماخوردگی‌ها است، خاطرنشان کرد: آنفلوآنزا کاهش یافته، شاید انتظار اینکه تمام سرماخوردگی‌ها به این روال کاهش یابد وجود نداشته باشد. البته برای پیشگیری از سرماخوردگی‌ها، افراد علامت‌دار چند روزی در خانه استراحت کنند و در مکان‌های شلوغ حضور پیدا نکنند تا انتقال بیماری به دیگران صورت نگیرد.

وی با بیان اینکه در آنفلوآنزا سه دوره حاد بیماری اوایل دی، اواخر بهمن و اواخر فروردین پیش بینی می‌شود، گفت: معمولاً افزایش بیماری در اولین بازه زمانی یعنی در دی ماه رخ می‌دهد که خوشبختانه در استان ما در حال کاهش است.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین گفت: رفتار این ویروس قابل پیش‌بینی نیست یعنی گاهاً می‌تواند با تغییراتی، در پیک دوم و سوم شدیدتر باشد به همین علت دائماً توصیه می‌شود آداب سرفه و شست‌وشوی مرتب دست‌ها در اولویت باشد. ضمن اینکه در شهرستان‌ها نیز تعداد نمونه‌هایی که به آزمایشگاه ارجاع می‌شود بسیار کاهش یافته و آنچه که بیمارستان‌ها گزارش می‌دهند ازدحام بیمار وجود ندارد.

انتهای پیام/ 

آخرین اخبار