به گزارش تابناک آذربایجان شرقی، بهرام سرمست روز یکشنبه در نشست استاندار آذربایجان شرقی با اصحاب رسانه افزود: به دنبال این هستیم که سیاستهای عمومی دولت را به نمایندگی از دولت در استان و در فضای هماهنگی و همدلی ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: ایجاد هماهنگی و هم افزایی و استفاده از تمام ظرفیت های بالقوه و بالفعل برای رسیدن به اهداف از وظایف استانداری است و تلاش میکنیم بدون مناظره و مناقشه هدفگذاری ها را پیاده کنیم.
سرمست گفت: بحث تامین امنیت اولین و مهمترین اولویتی که وظیفه ذاتی استاندار است که تلاش میکنیم فضا و بستر امن برای تمامی مسایل از جمله سرمایهگذاری و عمرانی ایجاد و مسایل به صورت مسالمت امیز در فضای همدلی و وفاق که لازم هر کاری اجرایی است حل و فصل کنیم.
وی با بیام اینکه معتقدم که یک مدیر امنیتی زمانی در مدیریت بحران و امنیتی موفق است که کوچکترین اضطراب و استرس را در جامعه ایجاد نکند، اظهار کرد: در استان با هماهنگی و تعامل و وفاق اعضای شورای تامین موضوعات را جلو برده ایم و تمام تصمیمات بدون اعمال حق وتو گرفته شده است.
سرمست با اشاره به اینکه رتبه سرمایه گذرای در استان ۲۷ است، ادامه داد: برای بالا بردن رتبه استان به لحاظ سرمایهگذاری با نماینده ولی فقیه در استان، رییس کل دادگستری و رییس مجمع نمایندگان استان جلسات مختلف همفکری، هماهنگی و تعاملی برای ایجاد ارامش در استان برگزار شده است.
وی اضافه کرد: بدون لحاظ مسایل جناحی و بحث های مختلف نشست های مشترک با مجمع نمایندگان استان در رابطه با پیگیری مسایل مختلف استان از جمله بودجه استان برگزار و تعامل خوبی با این مجمع برقرار است.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: به عنوان نماینده عالی دولت به دنبال استفاده از تمام ظرفیت های تشکل های مردمی و هم افزایی بیشتر در استان هستیم، اگر تبریز شهر بدون گدا نام گرفته به برکت اقدامات خیرین و تشکل های مردم نهاد است.
وی تاکید کرد: سیاست کاری ما ایجاد ارامش، امنیت، وفاق، همبستگی و همدلی در استان است باید عقب ماندنی های تاریخی استان جبران شود.
سرمست افزود: اگر مسایل اجتماعی و فرهنگی به درستی درک، تحلیل و برنامه ریزی شود از بروز مسایل سیاسی پیشگیری خواهد شد در همین راستا باید با نهادهای مدنی، خیریه ها و معتمدین اجتماعی رابطه خوبی برقرار شود.
وی ادامه داد: ارتقا سرمایه اجتماعی بسیار مهم است، رابطه بین مردم از نظر همبستگی اجتماعی سست شده است که باید تقویت شود تا سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به نظام و دولت افزایش یابد.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: در بحث های سیاسی معتقدم باید زمینه ساز مشارکت حداکثری شویم و با توجه به انتخابات پیش رو بایستی سلامت انتخابات و رقابت پذیری در حین مشارکت حداکثری بسیار مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در رابطه با هنر و فرهنگ آذربایجان مطالبه انباشته داریم، اظهارکرد: بنیاد فرهنگ و ادب و هنر آذربایجان در دستور کار قرار دارد و در سال جاری کنگره بین المللی بزرگداشت شهریار برگزار می شود.
سرمست گفت: عناصر فرهنگی که مایه افتخار است با نگاه معتدل و قوی پیگیر هستیم، تئاتر آذربایجان، هنر موسیقی آذربایجان ، خانه های تاریخی باید احیا شوند.
وی ادامه داد: در حوزه اقتصادی مقام معظم رهبری سالیان سال است که تاکید دارند و سال جاری را سال سرمایه گذرای برای تولید نام گذرای کردند که در این راستا سه شنبه های اقتصادی به صورت میدانی وارد عمل شده و حتی روز جمعه را به عنوان جمعه های کاری وقت تمامی مسوولان استان در اختیار مردم و سرمایه گذاران است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: ارتباط بین وزارتخانه ها و مدیریت استان تنگاتنگ است و میانگین رفت و آمد وزرا به آذربایجان شرقی به نسبت سایر استانها بسیار بالاست.
وی تاکید کرد: در حوزه عمرانی معتقدم استان ما به لحاظ زیرساختی و علا رغم آمارهای که داده شده ، بسیار فقیر است اینجا آذربایجان است و نباید با سایر استانها مقایسه شود بزرگراه ها و آزادراه ها و کریدور های استان در شان این استان نیست و به جد این مسئله را پیگیری میکنیم .
سرمست افزود: تفاهم نامه ای با گروه اقتصادی بیت مقام معظم رهبری منعقد شده که استان آذربایجان شرفی به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقه اخیر تیم های فوتبال تراکتور و استقلال در تبریز و پیروزی تیم تراکتور، گفت: با وجود اینکه نگرانی های بسیاری وجود داشت، این مسابقه به نحو احسنت برگزار شد که کارنامه موفقی برای مدیریت استان بوده و بازتاب مثبتی در شورای امنیت کشور داشته، از تماشاگران و مردم فهیم استان تشکر میکنیم که با حضور بیش از ۱۲۰ هزار نفر بدون کوچکترین مساله و حاشیه برگزار شد و امیدواریم جشن پیروزی تیم تراکتور را در تبریز بگیریم.