90درصد اعتبارات سال 93 تخصیص یافت

بوشهر - ایرنا- فرماندار کنگان گفت: 90 درصد اعتبارات سال 93 شهرستان کنگان تخصیص یافته است.
کد خبر: ۴۹۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰ 18 June 2015
تابناک بوشهر: عباس جمشیدی پنجشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان کنگان گفت: در سال گذشته 110 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی ، استانی ، تملک دارایی های سرمایه ای و نفت به این شهرستان اختصاص یافت که 90 درصد آن تخصیص یافته است.

وی افزود: 67 میلیارد تومان از اعتبارات شهرستان کنگان از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری و 43 میلیارد تومان آن از محل دو درصد نفت و گاز و تملک دارایی ها بوده است.

رییس کمیته برنامه ریزی شهرستان کنگان عنوان داشت: این اعتبارات برای اجرای 235 پروژه تخصیص یافته است.

جمشیدی با بیان اینکه پروژه های نیمه تمام در اولویت کاری قرار دارند ، از دستگاههای اجرایی خواست تا با توجه به تخصیص بودجه جهت پروژه های نیمه تمام اقدامات لازم را برای تسریع در تکمیل و بهره برداری پروژه ها فراهم کنند.

وی در پایان گفت: به رغم تحریم های اقتصادی و مشکلات متعدد ، بودجه و اعتبارات شهرستان کنگان در دولت تدبیر و امید رشد محسوسی داشته و این مهم نوید بخش توسعه و آبادانی بیشتر این خطه خواهد بود.
منبع: ایرنا
آخرین اخبار