به گزارش تابناک : یک کارشناس طب سنتی درباره خواص درمانی انجیر تازه گفت: لینت مزاج یکی از عمده ترین مزیت های میوه انجیر تازه است و با مصرف روزانه ۵ الی ۶ عدد انجیر تازه در روز می توانیم از یبوست در امان باشیم.
دکتر رسول حیدری اضافه کرد که این میوه در دفع عفونت بدن موثر است، به میزانی انرژی زا و مقوی است که به عنوان یک وعده غذایی در نظر گرفته می شود، علاوه بر گروه ویتامین های Aو B ،C مواد معدنی همچون آهن و کلسیم دارد و به دلیل اینکه مواد قندی موجود در این میوه با ویتامین ها و مواد معدنی همراه است، منجر به بالا رفتن قند خون نمی شود.
او افزود: انجیر تازه به راحتی قابل هضم است و اگر دو ساعت قبل از غذا مصرف شود، مجاری را برای هضم و دفع غذا آماده می کند و سبب تخلیه کامل روده می شود. افرادی که دچار یبوست مزمن شده اند می توانند انجیر تازه را در آب خیسانده و با گلاب ، مقداری روغن بادام و یا زیتون مصرف کنند. انجیر تازه همچنین تقویت کننده معده و برطرف کننده ضعف بدنی و کمبود وزن است، علاوه بر آن خوردن انجیر از پر خوری و خورده خوری جلوگیری می کند.به عبارتی انجیر یکی از بهترین گزینه ها برای افراد لاغر و چاق است.
حیدری اظها کرد: با اینکه انجیر تازه قند بالایی دارد ولی باعث چاقی نمی شود. حرارت بدن را تعدیل و تعرق را افزایش می دهد تا سموم بدن خارج شوند. در تسریع خروج چربی و عفونت موثر است و همچنین کبد را تقویت می کند. اگر همراه با گردو مصرف شود نیز سیستم دفاعی بدن تقویت می شود و در صوتی که با بادام مصرف شود، باعث تقویت حافظه می شود.
وی تاکید کد: انجیر تازه سرشار از املاح است و بخاطر همین باعث توقف ریزش مو می شود. بوی بد دهان را برطرف می کند و خوردن آن همراه با دیگر مغزیات یک صبحانه مقوی برای تمامی سنین است.
منبع : ایمنا