لزوم توجه به ظرفیت قوچان در حوزه تجارت

معاون فرماندار قوچان گفت: قوچان در حوزه بازار داخلی با قرارگرفتن در معبر ورودی دو استان و در حوزه خارجی با قرارگیری در معبر ورودی کشور ترکمنستان ظرفیت مناسبی در حوزه تجارت دارد که باید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود.
کد خبر: ۶۴۷۳۸
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹ 22 July 2015
هادی رجایی‌نیا در نخستین نشست هم‌اندیشی با خبرنگاران قوچان در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: نشست‌های هم‌اندیشی با خبرنگاران می‌تواند راهکارهایی برای توسعه فعالیت‌ها در حوزه خبر و اطلاع‌رسانی باشد تا این افراد تأثیرگذار نیز نقش مهمی در مباحث سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و فرهنگ‌سازی مفیدتر واقع شوند.

وی با بیان اینکه خبرنگار برای جامعه همانند روح برای انسان است، تصریح کرد: وظیفه خبرنگار تنها تهیه خبر نبوده بلکه وی باید با تهیه یک خبر هدفمند به دنبال بحث توسعه محیط فعالیتی خود حرکت کند و اگر نقص یا ایرادی در یک مجموعه دیده می‌شود تلنگری به مسئول مربوطه برای رفع آن نقص داده باشد.

معاون فرماندار قوچان با یادآوری این موضوع که گاهی بیان مشکلات می‌تواند مسئولین رده بالای کشوری را برای رفع آن نقص در سطح شهرستان فعال‌تر کند، گفت: خبرنگاران نخبگان هر جامعه محسوب می‌شوند که باید دارای اطلاعات خاص در تمام زمینه‌ها باشند.

وی شجاعت و احساس مسئولان اجتماعی را یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های خبرنگاری برشمرد و افزود: شاید بخشی از فعالیت خبرنگاران مربوط به تحصیلات آنها بوده اما ذوق، استعداد و ذات فرد نیز در این کار دخیل است و سرعت عمل در حوزه اطلاع‌رسانی بیش از همه چیز دارای اهمیت است.

رجایی‌نیا با تأکید بر این موضوع که باید علاوه بر دقت در اطلاع‌رسانی رقابت مثبت نیز میان اصحاب رسانه صورت بگیرد، بیان کرد: قوچان دارای ظرفیت‌های فراوانی است که با فعالیت خبرنگار در یک حوزه خاص مثل جذب توریسم و گردشگر می‌توان سرمایه‌گذار این بخش را جذب و این شهرستان را به طور واقعی معرفی کرد.

وی، کشاورزی و وجود محصولات نمونه کشوری مثل انگور و کشمش در این شهرستان را یکی از ظرفیت‌های بالقوه دانست و خاطرنشان کرد: این شهرستان در حوزه بازار داخلی با قرارگرفتن در معبر ورودی دو استان و در حوزه خارجی با قرارگیری در معبر ورودی کشور ترکمنستان ظرفیت مناسبی در حوزه تجارت دارد.

معاون فرماندار قوچان با یادآوری این مطلب که عمده بازارچه‌های مرزی در ایران یک طرفه بوده و بازارچه باجگیران دارای یک بازارچه مشترک در ایران و ترکمنستان است، تأکید کرد: هیچ کار خیری مثل سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال پایدار موثر نخواهد بود.

وی افزود: قوچان از نظر آب و هوای منحصر به فرد دارای یک ظرفیت مناسب در حوزه گردشگری است که فعالیت و اطلاع‌رسانی مناسب در این حوزه می‌تواند منشأ درآمد پایدار برای شهرستان شود.

آخرین اخبار