در گفت‌و‌گو با تابناک خبرداد:

اعلام هشدار نارنجی؛ تشدید ناپایداری‌های جوی در کرمانشاه

گروه استان ها- مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: طبق پیش‌بینی هواشناسی، سامانه بارشی فعال از ۲۴ تا ۲۶ آبان در استان فعالیت می‌کند و دستگاه‌ها برای مدیریت پیامدهای آن فعال شده‌اند.
کد خبر: ۱۲۱۱۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰ 16 November 2025

اعلام هشدار نارنجی؛ تشدید ناپایداری‌های جوی در کرمانشاه

«علیرضا حیدری» مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه براساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، سامانه بارشی فعالی از شنبه وارد استان شده و تا پایان دوشنبه ۲۶ آبان‌ماه مناطق نیمه‌غربی و شمالی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: این سامانه موجب بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید لحظه‌ای خواهد شد و احتمال سیلابی‌شدن مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر و اختلال در تردد جاده‌ای را افزایش می‌دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی در حالت آماده‌باش هستند و اقداماتی مانند پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها، پایش نقاط حادثه‌خیز و کنترل جریان‌های سطحی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با هشدار جدی نسبت به تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مناطق مرتفع، از شهروندان خواست از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و توصیه‌های ایمنی را در مدت فعالیت سامانه رعایت کنند.

حیدری در پایان گفت:  که روند اطلاع‌رسانی و پایش شرایط جوی به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار