در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

گام بلند گازرسانی در غرب کرمانشاه / اتصال روستا‌های ثلاث باباجانی به شبکه گاز

  گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با اشاره به اجرای یکی از مهم‌ترین پروژه‌های گازرسانی سال ۱۴۰۴ در استان، از پیشرفت مطلوب طرح گازرسانی به روستا‌های شهرستان ثلاث باباجانی خبر داد و گفت: با تکمیل این پروژه، ضریب نفوذ گازرسانی روستایی در این شهرستان به بیش از ۹۵ درصد خواهد رسید.
کد خبر: ۱۲۱۷۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷ 14 February 2026

 گام بلند گازرسانی در غرب کرمانشاه؛ اتصال روستا‌های ثلاث باباجانی به شبکه گاز

«ناصر حسینی» مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، اظهار کرد: پروژه گازرسانی به روستا‌های شهرستان ثلاث باباجانی، به‌ویژه محور قالیچه، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های گازرسانی استان در سال ۱۴۰۴ است که در ۱۰ فاز تعریف شده است.

وی افزود: این پروژه شامل اجرای ۳۰ کیلومتر خط تغذیه و حدود ۱۱۳ کیلومتر شبکه توزیع است که با بهره‌برداری از آن، ۳۲ روستای شهرستان ثلاث باباجانی از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه ادامه داد: تاکنون پنج فاز این پروژه فعال شده که فاز‌های یک و دو دارای پیشرفت فیزیکی حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد هستند و فاز اول نیز به پیشرفت حدود ۹۰ درصد رسیده است.

حسینی بیان کرد: فاز‌های سه و چهار این پروژه در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد هستند و فاز پنج نیز در آستانه آغاز عملیات اجرایی قرار دارد که از هفته آینده کار آن شروع می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت گازرسانی در شهرستان ثلاث باباجانی گفت: این شهرستان در گذشته یکی از مناطقی بود که ضریب نفوذ گازرسانی روستایی در آن نسبت به سایر شهرستان‌های استان پایین‌تر بود، اما با اجرای این پروژه، این شاخص به بیش از ۹۰ درصد و در نهایت به بالای ۹۵ درصد خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: با تلاش شبانه‌روزی همکاران و پیمانکاران، گازرسانی به نقاط مرزی شهرستان ثلاث باباجانی نیز در دستور کار قرار دارد و به‌زودی این مناطق از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند.

حسینی در پایان گفت: هدف‌گذاری ما این است که پیش از پایان سال جاری، فاز‌های یک، دو و سه پروژه به بهره‌برداری برسند و روستا‌های واقع در مسیر این فاز‌ها هرچه سریع‌تر به شبکه گاز متصل شوند.

انتهای پیام/

 

منبع: تابناک
آخرین اخبار