مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گندم مورد نیاز سالانه استان را ۵۰۰ هزار تن بیان کرد و گفت: این درحالیست که ظرفیت ذخیره سازی ۸۰۰ هزار تن گندم در استان فراهم است و ۱۵۰ هزار تن آن در سیلوهای اصفهان و کاشان و مابقی در سیلوهای بخش خصوصی استان ذخیره میشود.
محسن ضیائی با بیان اینکه در حال حاضر تولید کارخانه های آردسازی استان از ظرفیت موجود کمتر است، افزود: ۲۰ کارخانه آردسازی با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در استان فعال است که سه برابر مصرف استان آرد تولید می کنند.
وی ادامه داد: کارخانههای تولید آرد استان از لحاظ کیفی از استاندارهای جهانی برخوردار هستند و در ردیف برترین واحدهای تولید آرد کشور قرار دارند.