بادمجان یکی از صیفی جاتی است که خواص دارویی فراوانی دارد
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که خواص دارویی فراوانی دارد و علاوه بر آن می توانید با بادمجان غذاهای متنوع و خوشمزه ای تهیه کنید که ما تلاش کردیم لیستی از بهترین انواع غذا با بادمجان را برای شما آماده کنیم همراه ما باشید.
غذاهای مجلسی با بادمجان:
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد بادمجان شکم پر است که یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی می باشد.
اگر به انواع شامی علاقه درید حتما شامی بادمجان را امتحان کنید چون بسیار خوشمزه و سالم می باشد.
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
از بین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد “دلمه بادمجان حصیری” یک پیشنهاد عالی و مناسب برای کسانی است که به دنبال غذای سبک برای وعده شام هستند.
گزلمه بادمجان یک غذای سالم ترکی است که بسیار خوشمزه می باشد و طرز تهیه آن ساده می باشد.
خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای لذیذ آشنا شوید.
خوراک بادمجان با پنیر غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم استفاده شود.
کوکو بادمجان هم اگر خوب تهیه شود می تواند به مانند کوکو سبزی همه را عاشق خودش کند.
خورش ترشه واش یکی از غذاهای پرطرفدار گیلان است که در جای جای ایران هم تهیه می شود.
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزی، سیر و مغز گردو درست می شود.