دبیر این همایش با بیان این که فرهنگ استفاده از غذاهای محلی و سنتی باید در جامعه گسترش یابدگفت: آشنایی دانش آموزان با غذای محلی و سالم، ترویج فرهنگ صحیح تغذیه و شعار این جشنواره استفاده کم تر از روغن و نمک در مواد غذایی و ایجاد رقابت میان دانش آموزان از اهداف جشنواره است .
لطیف موسوی هدف از برگزاری این جشنواره را ، اهمیت شیوه های صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین دختران را از دیگر اهداف جشنواره عنوان کرد.
وی با بیان این که نباید رژیم غذایی مناسب را به معنای حذف کامل روغن و یا نمک از سفره خود بدانیم افزود: تغییر در باور عموم مردم در مصرف مواد غذایی، رسیدن به یک منطق تغذیه مناسب با رعایت اصول تنوع در آن و نزدیک شدن به ارزش های غذایی را از دیگر اهداف این جشنواره ذکر کرد.
وی با بیان این که خانواده ها باید به مصرف غذاهای سالم و سنتی روی آورند و فست فودها و غذاهای صنعتی را از رژیم غذایی خود حذف نمایند گفت: خانواده ها باید از پختن غذاهای تکراری در خانه پرهیز و از روغن و نمک کمتری نیز در غذاها استفاده کنند تا فرزندان آن ها در آینده دچار بیماری نشوند.
در ادامه این رقابت و پس از انجام داوری غذاهای این جشنواره، از سه نفر از برگزیدگان با اهدای جوایزی تجلیل شد.