کد خبر: ۲۷۵۵۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۷ 25 April 2015

دومین جشنواره غذاهای سالم در سومین روز از هفته سلامت و با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم در سلف سرویس مركزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار تابناک تبریز ،در این دوره از جشنواره 170 نفر از دختران دانشجوی دانشگاه در قالب 40تیم چهار یا پنج نفری شركت نمودند و باتوجه به اینكه كیفیت غذاها بسیار عالی بود لذا 17 تیم حائز رتبه های اول تا پنجم شدند .

 آقازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه كه در این جشنواره حضور یافته بود ، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج غذای سالم عنوان كرده و افزود : با توجه به شعار هفته سلامت امسال كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است چنین جشنواره هایی می تواند غذای سالم را به مردم شناسانده و آنان را به استفاده از غذاهای سالم  ترغیب نماید.

تبریزی معاون بهداشت دانشگاه نیز در این جشنواره با اشاره به اینكه اضافه وزن و چاقی در بین جوانان افزایش یافته برگزاری چنین جشنواره هایی را در ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم مفید قلمداد كرد .

وی در بخش دیگری گفت : حذف سیگار و قلیان از زندگی و حذف نمك از سفره ها نیز باید سرلوحه كارها قرار گیرد .

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار